Skip to main content

Vertrouwen creëert leiderschap

  • “We houden onze beste mensen niet vast”
  • “We willen de beste worden in onze markt”
  • “Onze teams functioneren niet goed”

Herken je jouw organisatie in bovenstaande bulletpoints? Lees dan verder.

Onze expertise

Het leiderschap in organisaties is zich aan het vernieuwen: de nieuwe generatie treedt niet vanzelfsprekend meer in de voetsporen van hun voorgangers. Wij geloven dat de nieuwe generatie een hefboom kan zijn om transformatie in de hele organisatie te versnellen. Het ontwikkelen van het leiderschap van de toekomst betaalt zich dan ook dubbel uit: het optimaliseert het potentieel van de organisatie en het creëert een nieuwe generatie leiders.

Leiders creëren verbinding in de organisatie, verbinding in het team, verbinding met de visie en missie van de organisatie en verbinding tussen generaties in deze hectische, digitale en snel vernieuwende samenleving. Verbindend leiderschap is dé voorwaarde voor vernieuwing. Wij faciliteren op maat gemaakte leiderschapsprogramma’s met dat doel.

Onze aanpak

De natuur maakt ons nederig, ontvankelijk en zonder internet komen deelnemers tot diepere inzichten die tot persoonlijke transformatie leiden.

In trajecten voor leiderschapsontwikkeling staat zo mogelijk een ’trail’ centraal.

We gaan dan meerdere dagen naar ongerepte natuur: in de Alpen, Scandinavië, Spanje, Schotland of Ierland, maar ook naar bijvoorbeeld de Wadden.

In de vorm van counsels spreken deelnemers zich uit en bieden zij herkenning en inspiratie.

Cases

“Ontwerp en faciliteer een uitdagend programma voor onze talenten en veelbelovende professionals dat hen helpt om hun leiderschap verder te ontwikkelen. “
“Ontwerp een programma voor een geselecteerde groep toptalenten van rond de 30 jaar.”

Contact

Nieuwe editie van een uniek leiderschaps- programma: Lead our Future met Ebbinge