Skip to main content

Wat wij anders doen

Bij het vinden van nieuwe richtingen zoeken wij de dialoog. Niet het debat. De basis van dialoog leg je met veiligheid en vertrouwen. Niet met een slide deck met feiten en expertopinies. We zoeken daarbij het liefst de natuur op, in plaats van zaaltjes en U-opstelling.

De natuur verbindt en inspireert, maakt ons nederig en ontvankelijk voor onze innerlijke waarheid. Zo brengt de natuur bezinning buiten de hectiek van alledag.

We zoeken in ons eigen team de kracht van het verschil. Ons team bestaat uit een aantal senior partners die ook ‘aan de andere kant van de tafel’ gezeten hebben als CEO. Dat maakt dat we no-nonsense en doelgericht te werk gaan. Daarnaast hebben we in ons team consultants van een nieuwe generatie die in een wereld die snel verandert ten minste evenveel recht van spreken hebben. Zij brengen een frisse blik en slaan een brug naar de nieuwe generaties.

Voor iedereen geldt dat we consulting als een professie beoefenen die voortdurende educatie en ontwikkeling vereist. Zo heeft iedereen een eigen expertisegebied en een gedeelde passie voor het vak.

Het team

Joost Manassen

Partner

Evi Rooker

Consultant

Juliëtte Streng

Consultant

Amanga Mane

Consultant

Maikel Batelaan

Partner

Derk Egeler

Partner

Suzanne Derijks

Office manager

Niek van Droffelaar

Partner

Patti Nicholson

Office manager

Simone Moissidis

Consultant