Skip to main content

Verbindend leiderschap is dé voorwaarde voor transformatie in organisaties.

De wereld is in vele grote transities tegelijk en dat stelt steeds hogere eisen aan leiders en hun teams. Doen wat je als organisatie al jaren doet werkt niet meer.

Succesvolle leiders creëren verbinding

Als organisatie moet je continu vernieuwen, maar de huidige uitdagingen zijn te complex om alleen te overzien. Het ‘oude’ model van één grote baas die vertelt wat te doen, werkt daarom niet meer en de nieuwe generatie treedt niet meer vanzelfsprekend in de voetsporen van hun voorgangers.

Wij geloven dat verbindend leiderschap de noodzakelijke transformatie in organisaties kan versnellen. Succesvolle leiders creëren verbinding: in het team, in de organisatie, met de purpose en tussen generaties. Dit zorgt voor onderling vertrouwen en veiligheid, een onmisbare basis voor collectief resultaat.

Hoe wij helpen

Onze in-house leiderschaps- en talentenprogramma’s bestaan uit 3-5 meerdaagse modules, waaronder een trail in binnen- of buitenland.

Daarin maken wij gebruik van interventies die allereerst mensen helpen zichzelf open te stellen, om hen vervolgens uit te dagen het eigen potentieel te ontdekken en optimaliseren. We starten én eindigen altijd met een persoonlijk diepte-interview om alle deelnemers optimaal te faciliteren in hun leiderschapsreis.

Programma’s met open inschrijving

Naast in-house leiderschapstrajecten verzorgen wij ook, met partners, programma’s met open inschrijving.

In samenwerking met Ebbinge organiseren we Lead our Future, voor ondernemende leiders van (middel)grote bedrijven. In Botswana faciliteren we een unieke Limpopo Leadership Trail, waar (toekomstige) leiders de volgende stap maken in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Executive coachingstrajecten

Op verzoek verzorgen wij exclusieve individuele begeleidingstrajecten voor directieleden. Met onder meer executive coaching, 360° feedbackprocessen en bijvoorbeeld Value Framing werken we in een gestructureerd proces aan individuele ontwikkelingsdoelen.

In al deze programma’s volgen we, net als bij strategie en teamontwikkeling, de stappen van De TransformatieDialoog. Specifiek bij leiderschapstrajecten doorlopen we deze methode op drie niveaus: IK-WIJ-HET.

Tijdens het proces maken we gebruik van verschillende effectieve modellen en interventies, zoals Secure Base Leadership, Vitaliteit, Inner Voice Dialogue, ValueFraming en Theorie U.

Doorbraken bereik je gemakkelijker in de natuur

De natuur maakt ons ontvankelijk, houdt ons een spiegel voor, versterkt ons reflecterend vermogen en inspireert beweging. Door onze leiderschap-sessies in de natuur te organiseren ontstaan diepere inzichten die leiden tot persoonlijke transformatie. De krachtigste interventie hierbij is een meerdaagse trail in de ongerepte natuur.

Doorbraken in leiderschap realiseren?
Neem contact op met Joost

Doorbraken in talentontwikkeling realiseren? Neem contact op met Niek