Skip to main content

De vraag van Ahold

Ontwerp en faciliteer een uitdagend programma voor onze talenten en veelbelovende professionals om hun leiderschap verder te ontwikkelen.

Begeleid talenten en veelbelovende professionals richting een nieuw type leiderschap waarin ze op hoog niveau samenwerken, een breed perspectief ontwikkelen en strategisch leren denken om impact te maken in deze complexe retail business.

Inspireer ze om met zichzelf de connectie aan te gaan, om zo hun innerlijke waarheid uit te spreken en werkelijke connecties te leggen met hun omgeving.

De aanpak

In co-creatie hebben we een leiderschapsprogramma ontwikkeld van 9 maanden bestaande uit 5 meerdaagse modules, eindigend in een trail in de Alpen.

In het programma hebben we zowel de dialoog opgezocht als de stilte gebruikt voor reflectie. Verschillende interventies boden de deelnemers steeds een andere invalshoek op hun vraagstuk. We oefenen veel met real life cases waarbij relevante theorieën steeds als startpunt dienen.

De vierde module heeft als insteek om in gesprek te gaan met inspirerende leiders van nu. Wat is hun visie op leiderschap? Waar lopen zij tegenaan in hun weg naar de top? Wat hebben zij persoonlijk geleerd? De deelnemers interviewen onze gasten en het loopt vrijwel altijd uit op een spectaculaire dialoog over het leiderschap van de toekomst.

Het resultaat

  • Deelnemers hebben stappen gezet om een betere leider worden. Dit heeft geleid tot veranderingen op professioneel gebied en mogelijk ook op persoonlijk vlak.
  • Deelnemers hebben een betekenisvol netwerk opgebouwd dat ze in staat telt om op hoog niveau samenwerkingen te realiseren
  • Deelnemers zijn zich bewust van hun potentieel en persoonlijke missie als leider en hebben zich verbonden aan de waarden en doelen van de organisatie
  • Deelnemers leren om resultaten via anderen te bereiken door ze effectief te leiden, beïnvloeden en motiveren